Rabu, 13 April 2011

Yahoo!! I Got A New Shoes.... :)


Petang tadik masa nak balik opis, sempat gitau kak azah kata nak g shopping mopping kasut joging.. hehhhehehe... Azam bulan baru :P

Katanya kat Bilion tengah sale 50%... amatlah teruja aku mendengaqnya!! tak sabaq nak p...

So, lepas beli pulut durian & makan mihun sup kat pasaq malam.. aku ngan along meneruskan misi gi Bilion tuk beli kasut joging baru.. hahahha..

Ushar punya ushar.. maka terbekenanlah sepasang kasut neh..
Aku suka sangat kaler merah, jadik kasut yang nak dipakai pon musti kaler merah gak (walaupon sebenaqnya pinky!!)







survey jangan tak survey



antara kasut-kasut yang ditayangkan



finally, i choose THIS ONE!!



saiz 4??? keciknyerr... memang dah neh jer saiz yg muat!! huhuhuu...




muat-muat jer kan?? so bilalah agaknya nak start g joging neh kak azah??

dah tak sabaq sangat nk try test power kasut neh... dah la brand pon POWER.. hahahaha



p/s: kenA CAPAI  gak MISI untuk bulan ini!!  caiyok3x

1 ulasan:

anita berkata...

bgs2..jom join dgn sy..misi sm2 misi..