Isnin, 27 Februari 2012

menghitung hari

tinggal lagi 2 hari sebelum aku mula bercuti panjang pada tahun 2012..
tak sabaq menhitung hari keberangkatan cuti2 malaysia ke darat.. muga2 aku tak hilang daratan... hikhikhik.... 

hari neh stay kat kuarters klinik temankan my housemate... angan2 dia nak masakkan gulai ketam hanya tinggal anganan belaka... dah keras cam batu gamaknya ketam tue dalam peti ais.. hahahaha... tetiap malam asik gantikan org  wat extended hours.. memang penuh duit dalam kocek bulan mac neh.... kayaraya kak pinat yer?? 

mlm neh dah plan sesiap dalam kepala otak nk makan roti saja... nak start diet balik (kunun kunun ) lah tue..... tak sabaq nak reguest baju bling bling kat orang tue sempena aku punya
sambutan hari lahir 2 minggu akan datang... 

so nantikan entri aku mengenai susut nilai lemak yang menimbun dalam badan aku lepas ini tau!


Isnin, 13 Februari 2012

setahun sudah berlalu, februari datang kembali

pejam celik.. pejam celik..
sudah 13 hari kita lalui pahit manis suka duka di bulan februari 2012..

tahap kemalasan update  blog makin menimbun umpama bukit bukau yg subur..

lega rasanya dapat balik landing2 depan tv sambil ngadap bihun grg setelah kepenatan seharian bekerja hari neh....

tengah hari tadik, aku with kak norma, kak roha serta anak dan kak nor & anaknya g pejabat imegresen di harbour park, pantai kok..

hari neh kme suma g cop jari kt pasport kelompok.. dup dap dup dap.. x sabaq hitung hari untuk ke kg aaron aziz (bf x jadik aku) kat singapura.. hehehe...

bila sebut ja nk p jalan musti ala2 stress..
baju baru x beli lagik.. kasut tadak yg sesuai tuk p jalan!!

isk.. isk.. suma tue alasan nk shoping baju & kasut baru tuk jejalan..
bila lah agaknya nk lekang habit x berpaedah camneh? :

p/s: update kali ini dan yg seterusnyaa, aku guna my new 'baby' ___ samsung galaxy tab 8.9
:) hikhikhik.. poyo kan?