Rabu, 11 Julai 2018

Ceritera Baru 2018


Assalamualaikum

pejam celik 
pejam celik
koi makan tahun dah kot aku tak jenguk ruangan belog neh..

bukan tak rindu
bukan tak sayang
bukan tak ingat

tapi kekangan masa bekerja
dan hambatan masa kehidupan seharian

buat aku terpaksa ""pejam mata"" saja nak mai sapu sawang2 kat belog kesayangan aku nie..

harap dengan penulisan awal ini,
walaupon hakikatnya dah makan setengah tahun kot bercinta2 hati meronta nak menaip

aku dapat kembalikan hobi nan satu nie..
menulis belog untuk tatapan masa hadapan
insan2 yang berada disekeliling hidup aku nanti


sekian saja untuk kali ini
(ececewah macam berucap lah pulak !!)

nantikan kesinambungan ceritera akan datang tau.........

Sabtu, 15 Julai 2017

LANGKAWI HOMESTAY : PADIMAS VILLAGE INN HOMESTAY LANGKAWI (english version)

 PADIMAS VILLAGE INN LANGKAWI



~room for rental
~car rental
~homestay



contact person:_

NORMA SAAD

MOBILE: 019  -493 9874

LOT 71,KG.KUBANG BADAK,
JALAN TELUK YU,07000 LANGKAWI,
KEDAH DARUL AMAN,MALAYSIA


LIMITED ONLY 3 HOUSE AVAILABLE

                          ( COOKING EQUPMENT AVAILABLE,COMPLETE COOKING DISH)







                                                        ( LARGE LIVING ROOM)












                              ( 2 BED ROOM,COMPLETE WITH AIR-CONDITIONAL,FAN)








ROOM VIEWS:-


































more picture will upload later

Khamis, 3 November 2016

PADIMAS VILLAGE INN HOMESTAY LANGKAWI


PADIMAS VILLAGE INN HOMESTAY LANGKAWI
KAMPUNG KUBANG BADAK
07000 PULAU LANGKAWI 
KEDAH DARUL AMAN
MALAYSIA

Contact Number :
NORMA : 019-493 9874
ROZI : 019- 4732754

Like us at our page : 
https://www.facebook.com/PadimasVillageInnHomestayLangkawi/






papan tanda di jalan masuk homestay






bilik utama yang terdapat bilik air didalam nya












ruang luar rumah homestay







ruang tamu yang luas serta selesa
















ruang dapur yang dilengkapi dengan peralatan memasak





bilik air yang dilengkapi pemanas air




pemandangan diluar homestay.. saujana mata memandang





jalan masuk ke homestay



Terdapat ruang tamu, ruang dapur lengkap dengan peralatan memasak, siaran ASTRO, pemanas air, peti sejuk mini, hot & cold shower dalam kedua-dua bilik air serta penghawa dingin bagi setiap rumah yang dilengkapi dengan 2 bilik tidur.