Jumaat, 15 Jun 2012

jalan-jalan rehatkan minda

alhamdulillah masih dikurniakan usia yang panjang olehNya :)
memandangkan hari neh tadak apa-apa aktiviti alam pekerjaan yang perlu dilakukan makanya aku ngan kak nurul plan g nengok cerita MADAGASCAR PART 3  yang kemain best lagi dipromote oleh DCKH serta jannah... beria-ia depa dok gebang kata part kali
neh syok sangat, kalau tengok konpom gelak tak berenti-renti... 

pukul 2 petang aku, kak nurul ngan anakknya ainaa kuaq dari umah pi pekan kuah,
sampai ja kat langkawi parade.. kami terus bergegas ushar jadual tayangan muvie madagascar tue..
huhuhuhuhu... alamak!! terlepas lah pulak tayangan first pukul 2... maklumlah jam kat tangan dah tunjukkan pukul 2.20 petang.. kalau redah masuk pun wat leceh ja sebab ceghita dah main lama dah.... next tayangan pukul 3.45 petang... so daripada dok melangut tak tentu arah dalam mall neh kami sepakat naik ke food court tuk penuhkan perut yang bukan main seronok bergendang ria... weh lapaqq ooo sebab x isi hapa-hapa langsung dari bangun tidoq :)


Tiada ulasan: