Jumaat, 13 Januari 2012

selamat bertunang anakku ;---->>> AZURA & ZAMRIN

Alhamdulillah anak sulung kakak haku selamat melangsungkan majlis pertunangan malam semalam 12 Januari

2012 (khamis)... tahniah 3x.......

So tanpa membuang masa, mari kita sama-sama menyaksikan gambaq-gambaq yang telah di "snap" oleh

jurugambaq bidan terjun neh yer (hehhehehe.. aku lah tue :) )....




Jomm.. Jommm.. Jommmmmmm...... ZAASSSSSSS  !!!!!






Lebih kurang pukul 5 petang kami sampai kat Kedai Pengantin Dne berdekatan Kamdar Kuah..

Memandangkan semua sedara mara yang ada sibuk dekat rumah menyiapkan majlis pertunangan, makanya 

haku lah yang menjadik dreabar bawak Zura pergi mekap dan beli barangan hantaran yang belum complete

 sepenuhnya.. hehhehe.. besaq gak noo tanggungjawab sebagai emak menakan nehh.. hihihihi








tadaaaa..... BERTUKARRRR... cantikk kannnn????

terus berubah wajah anak haku neh selepas dimekap oleh jurusolek profesional 





cantikkk sangat... i likee!!!!! senyum-senyum membawa BAHAGIA :)














sempat lagik snap gambaq bersama-sama Zura.. bukti !!! hehhehehehe









antara hantaran-hantaran yang disiapkan oleh pihak perempuan..... 

p/s: nampak sedap sangat kek tue sampaikan anak-anak menakan haku yang kecik-kecik menangis sakan 

bila hantaran bertukar tangan ke pihak lelaki.....

siap sebut ---->> pasaipa depa bawak balik kek kita???!!!! pasaipa depa ambik buah-buah kita???!!!

adushhh susahnya nak explain dekat anak-anak yang berumur 2-6 tahun neh... nanti mama beli lain kek yang

 lagik besaq noooo!!!







Zura bersama-sama hantaran kedua-dua belah pihak











acara menyarung cincin tunang... nebes giler muka Zura time neh....







SELAMAT BERTUNANG azura & zamrin
















posing gambaq BERTUNANG.. amboih bergaya sakan noooo!!!!











tak lepas peluang, kami pon bergambaq sakan ngan Zura yang cantikkkk ayu nehhh.....










semoga ikatan pertunangan kekal ke jinjang pelamin anakku :)











bergambaq dengan kedua-dua belah pihak........ NICE :)









Zura bersama-sama keluarganya..... ceria sakan muka family kakak aku, maklumlah dah nak terima "orang 

baru" dalam hubungan keluarga mereka.........



















sebagai emak menakan, aku doakan ikatan pertunangan ini kekal ke jinjang pelamin yer anakku, AZURA & ZAMRIN......

p/s: famiy kami dah siap wat list apa yang perlu disiapkan untuk majlis kahwin akan datang.....

hehhehehe... tak sabaq rasanya untuk turut serta memeriahkan persiapan ini :)












2 ulasan:

tehr berkata...

Alahai..budak2
Lepas kawin nanti mereka kata
Pasaipa mereka bawa pi pengantin kita
Huhu

nana_picanto83 berkata...

betul.. betul.. betulll :)