Khamis, 5 Mei 2011

Makan-makan Part 1

Cuaca hari neh masih ujan di langkawi.... Plan nak miting Budaya Korporat pagi neh ditunda ke petang memandangkan tuan pengerusi g court case.. Hurm, alang-alang makanan yang diorder sampai awai maka kami suma terus melantak walaupun time tue baru pukul 12 tengah hari.. Lapaq punya pasaii + sejuk ekon + ujan lebat kat luaq : tunggu pa lagi??? telan ja lah Nasi Ayam spesel request dari ibu nandung, Munirah :)



orang first rasmi buka pelas nasik ayam.. :-)



ini lah nasik nyerr tuan puan...



cembikaiii (versi miesha)....



pakat-pakat pulun mai ambik makanan


Balik jer dari kerja, cepat-cepat g umah kak masha bagi surat nak g exam EO dan LO tuk beli buku exam.... 
Tetiba lak tekak tingin nak makan kopok lekor depan Maktab Mahmud, sebelum neh terperasan banner tulih kata ada jual kopok lekor area tue... cari punya cari, hampehhh!! tadak pon.. takkan dah pindah kot??!! konpius2x...
Jadik untuk mententeramkan perasaan, aku singgah makan mee goreng mamak depan sekolah tue...
Komen??? ermm,,, sedap walaupon sedikit pedas!!!



mee goreng ngan nescafe o ais



incik B punya --> megi goreng ngan nescafe o ais


On the way balik umah, singgah jap kat Hospital Langkawi. Nak jenguk kak azah yang admit kat situ. 
Sesampai jer kat wad, jenguk bilik dia cek in 2 hari lepas.. ehh katil dah kosong dan siap dikemaskini .?? cuak gak dok  memikir p manalah kak azah neh?? takkan pindah g wad len pulak kot!! Incik B tanya kat nurse yang dok nunggu kat kaunter tu kemana menghilangnya kak azah... rerupanya dia dah selamat balik umah.. malas nk g umah dia, tanak ganggu ketenteraman... biarlah dia bermanja ngan omak dia yang sanggup datang dari nogori nek eroplane bila tau kak azah jatuh sakit dan masuk wad...

So, untuk kak azah :------>>> semoga cepat sembuh!!!

Tiada ulasan: