Jumaat, 6 Mei 2011

Cuti Hujung Minggu Yang Amat Bermakna

Memandangkan dari awal tahun lagi aku asik sibuk jer di ujung minggu menghadiri kuliah, makanya setelah habeh exam aku dengan sonotnya bergumbira menikmati cuti-cuti ujung minggu.


Semalam awal lagi my sis koling-koling gitau nak antaq anak-anak dia kat umah haku, ngasuh anak2 buah di hari cuti yang mendamaikan...


Lepas makan nasik lemak and golek-golek tengok citer kartun, my sis ajak kuaq g jenjalan & shopping.. wah I Like!!!


Lunch time, kami g ziarah MC DONALD kt Langkawi Fair... budak tecik neh sangat2 hepiiiii...






sonot sebab dapAt cawan SPONGE BOB




My lovely sis, KAK IDA




ALONG join together




wah manyaknyer mengkanan...




ne lah cawan SPONGE BOB ain tue...




Kami punya mengkanan




Kenyang makan, kami g shopping mopping kat sini lakkk...





wah 50 % diskaunnnnn?????? biaq BETULLLL!!!!



Bersama-sama budak tecik, AIN




Penuh satu troli...




tak muat dah bonet keta neh...




balik umah terus cepat-cepat decorate dinding umah ngan BENDA ALAH neh! cumelll sangat bila dah siap (hukhukhuk... PERASAN!!!)


Tiada ulasan: