Selasa, 27 Mac 2012

oh.... alahai SEE FOOD :-)

memandangkan minggu neh kerja siang, so aku luangkan masa yg tak bapa terluang neh mai Langkawi CIneplex untuk nonton filem kartun SEE FOOD...

tengok triller muvie neh cam ala2 besh jer....

last tengok citer kartun kat pawagam masa tahun 2010... muvie SHREK... ahahahaha...

ntah mimpi apalah malam neh tetiba ja mai mood nak nengok See Food neh... agak2 ada banyak makanan sedap2 tak dalam citer ni hah?? (dlm otak takda menda len nak terlintas, asik MAKANAN saja nooo!!!)

time's up... jom jom... depa dah dok kelui sakan suwuh masuk tengok dah tue...

p/s: nanti aku update len noo, makanan apa yg terpampang dalam muvie neh yer... ikikikiki

2 ulasan:

deardearyhaty.blogspot.com berkata...

xdpt2 nk tgok see food ag..hehe..nway,done follow u dear..hit me back if sudi k..:)

nana_picanto83 berkata...

citer dia ala2 besh lah jugak..
lagi sesuai kalau g tengok ngan kanak2... :)